Voor kinderen uit groep 1 t/m 8: de filmmiddag!

Elk winterseizoen organiseert Speeltuin Kindervreugd samen met Jongerenwerk Hillegom weer gezellige filmmiddagen in OJC Solution. Van kaskrakers tot de iets onbekendere titels, van animatie tot speelfilm: alles wordt gedraaid op het grote scherm in de zaal van OJC Solution (Van den Endelaan 7, 2182 ES Hillegom).

In principe wordt er gekozen voor films die geschikt zijn voor alle leeftijden en NL gesproken, maar wij raden ouders aan om vooraf even te checken welke film er wordt gedraaid omdat sommige films misschien toch een beetje eng zijn voor de allerkleinsten. Houd er rekening mee dat volwassenen er niet bij kunnen blijven i.v.m. de beschikbare plaatsen!

Op de filmmiddagen zijn alle kinderen uit groep 1 t/m 8 welkom. Entree voor leden 1 euro, niet-leden betalen 2 euro. Tijdens de pauze krijgt iedereen gratis chips en limonade, dus extra geld meenemen is niet nodig.

Het programma van de filmmiddag is altijd als volgt:
– om 13.45 uur gaat de zaal open
– om 14.00 uur start de film
– vanaf 15.45 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald

Wij stellen het erg op prijs als de kinderen op tijd gebracht én gehaald worden!

datum:tijd:wat:waar:voor:leden:niet-leden:
n.t.b.13.45-15.45filmmiddagOJC Solutiongroep 1 t/m 81 euro2 euro

Op de site van OJC Solution lees je precies welke film er wanneer wordt vertoond. Ook kun je daar zien welke activiteiten Jongerenwerk Hillegom nog meer in petto heeft!