Voor leden t/m 8 jaar: paaseieren zoeken!

Elk jaar kunnen de kinderen t/m 8 jaar die lid zijn van Speeltuin Kindervreugd op de woensdagmiddag vóór Pasen paaseieren zoeken in de speeltuin. De eieren worden altijd héél goed verstopt, dus je moet goed zoeken! Pappa, mamma, opa of oma zijn natuurlijk ook welkom om hun kinderen een handje te helpen.

Wanneer?
Het Paaseieren Zoeken is op woensdag 12 april 2017. Het zoeken begint om 13.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis, maar als je mee wilt doen moet je op tijd aanwezig zijn zodat iedereen evenveel kans heeft om de eitjes te vinden.

Vind jij het Gouden Ei?
De speeltuin wordt opgesplitst in twee delen: één voor de kleintjes t/m 3 jaar en een (groter) deel voor de oudere kinderen t/m 8 jaar. In het kleine deel wordt 1 Gouden Ei verstopt en in het grote deel kun je maar liefst 3 Gouden Eieren vinden. Vind jij dit jaar een Gouden Ei? Dan win je ook nog eens een extra leuk paascadeautje! Let op: maximaal 1 paascadeautje per kind.

Na het paaseieren zoeken, gaat de speeltuin om 14.00 uur open voor alle andere bezoekers. Blijf dus gerust de hele middag in de speeltuin om lekker te spelen!

Let op: deze activiteit wordt alléén voor onze leden georganiseerd.

Houd deze site en onze Facebook-pagina in de gaten, dan hoef je dit feest niet te missen!