Voor kinderen en ouders: de speeltuindag!

De speeltuindag wordt op zondag 10 juni 2018 georganiseerd. Ook dit jaar hebben we weer een middag vol verrassingen en leuke activiteiten voor jullie in petto! Lees snel verder wat je allemaal kunt verwachten.

Programma
De speeltuindag begint om 14.00 uur. In de speeltuin kan je een spelletjesparcours volgen. Tussendoor is er ruimte voor wat drinken. Als je alles hebt gedaan mag je een lekker ijsje halen!

Ook niet-leden zijn welkom!
Ouders mogen erbij zijn en niet-leden zijn ook welkom. Iedereen kan dus zijn vriendjes of vriendinnetjes gezellig meenemen. Ben je lid, dan heb je recht op gratis toegang. Ben je geen lid, dan betaal je 2,50 euro entree.

Aanmelden? Ja, graag!
Wij vinden het fijn als je ons laat weten dat je komt. Meld je daarom even aan op info@kindervreugdhillegom.nl. Dan ben je ervan verzekerd dat jij er straks bij bent! Graag aanmelden voor 8 juni 2018.

Alles op een rij:
– voor kinderen van 0 t/m 12 jaar (kinderen < 6 jaar alléén onder begeleiding van een volwassene!)
– de middag start om 14.00 uur (graag op tijd aanwezig zijn) en eindigt om 17.00 uur
– je ouders mogen mee (dan kunnen ze je mooi een handje helpen)
– alle kinderen zijn welkom dus ook kinderen die geen lid zijn
– entree voor leden gratis
– entree voor niet-leden: 2,50 euro
– aanmelden kan tot 8 juni via een mail naar info@kindervreugdhillegom.nl

Attentie! Attentie!
Kinderen jonger dan 6 jaar (of kinderen die ouder zijn dan 6 jaar maar die nog wel wat begeleiding kunnen gebruiken) zijn alléén welkom zijn met hun vader en/of moeder. Anders voorzien wij problemen bij het spelletjesparcours (dat zelfstandig moet worden afgelegd). Het wordt dus geen “drop & shop” want áls het niet goed gaat, dien je je kind direct te kunnen ophalen.

Houd deze site en onze Facebook-pagina in de gaten, dan hoef je dit feest niet te missen!