Gezinslidmaatschap

Een gezinslidmaatschap kost slechts € 20, per jaar (= van april tot april) + eenmalig € 5,- administratiekosten. Alle kinderen binnen je gezin hebben dan vrij toegang tot onze speeltuin en kunnen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan onze activiteiten. Zoals onze populaire (mini-)disco’s, kinderbingo’s en filmmiddagen, het spannende paaseieren zoeken, de jaarlijkse speeltuindag en het oergezellige Sinterklaasfeest.

Lid worden kan makkelijk en eenvoudig via ons online inschrijfformulier.

Opa’s en oma’s

Als alle kleinkinderen op hetzelfde adres wonen dan mag een lidmaatschap worden afgesloten door opa’s en oma’s. Wel raden wij dan aan om het lidmaatschap op de naam van de ouders te zetten.

Als de kleinkinderen niet op hetzelfde adres wonen dan kunnen opa’s en oma’s niet voor alle kleinkinderen een lidmaatschap afsluiten.

Cadeau geven

Een lidmaatschap als cadeau geven kan natuurlijk ook! Zet het lidmaatschap dan op naam van het desbetreffende gezin en vul bij de betalingsgegevens jouw eigen naam en bankrekeningnummer in.

Wijzigingen doorgeven?

Heb je vragen over je lidmaatschap, wil je opzeggen of wil je liever donateur worden van onze speeltuin? Stuur een mailtje naar info@kindervreugdhillegom.nl en en wij regelen het voor je. Vergeet ook niet om verhuizingen of gezinsuitbreiding aan ons door te geven!