Een gezinslidmaatschap kost slechts € 20, per jaar (= van april tot april) + eenmalig € 5,- administratiekosten. Alle kinderen binnen je gezin hebben dan vrij toegang tot onze speeltuin en kunnen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan onze activiteiten. Zoals onze populaire (mini-)disco’s, kinderbingo’s en filmmiddagen, het spannende paaseieren zoeken, de jaarlijkse speeltuindag en het oergezellige Sinterklaasfeest.

Lid worden kan makkelijk en eenvoudig via ons online inschrijfformulier.

Let op: het lidmaatschap kan alleen door de ouders (of wettelijk vertegenwoordigers) worden aangegaan. Het is helaas niet mogelijk dat opa’s of oma’s lid worden ten behoeve van hun kleinkinderen. Waarom hanteert Speeltuin Kindervreugd deze regel?

1. De ouders zijn verantwoordelijk om te beslissen van welke vereniging hun kind lid wordt, niet opa of oma. Stel dat je kind zonder jouw medeweten lid wordt gemaakt van een vereniging, club of partij waar jij niet achter staat…. dat lijkt ons geen prettige gedachte.

2. De contactgegevens van de ouders worden opgenomen in onze ledenadministratie, niet die van opa of oma. Stel dat je kind groot genoeg is om zelfstandig naar de speeltuin te gaan maar er gebeurt iets… dan willen we jou, als vader of moeder, meteen op de hoogte kunnen brengen zodat jij kunt beslissen wat er moet gebeuren.

3. Het lidmaatschap is gebaseerd op een gemiddeld aantal kinderen per gezin, niet op het (vaak hogere) aantal kleinkinderen van opa en oma. Door te kiezen voor gezinslidmaatschappen in plaats van “familie”lidmaatschappen kunnen wij onze contributie laag houden.

Wijzigingen doorgeven?

Heb je vragen over je lidmaatschap, wil je opzeggen of wil je liever donateur worden van onze speeltuin? Stuur een mailtje naar info@kindervreugdhillegom.nl en en wij regelen het voor je. Vergeet ook niet om verhuizingen of gezinsuitbreiding aan ons door te geven!